Arrangementen

Beleef Brooklyn Nights op de manier die past bij u en uw gezelschap. U kunt een keuze maken uit één van de 6 arrangementen die alle 6 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat onderstaande elementen, mits anders aangegeven:

* Amuse tijdens de ontvangst
* Aperitief in Main Street of champagne in Pianobar (VIP)
* 4 gangen diner in het Big Apple restaurant
* Dranken nationaal assortiment (all-inclusive, tijdens de
  theatershow mogen er geen drankjes worden geserveerd)
* Broadway Theaterspektakel
* Afterparty met Grand Finale

Queens - € 69,50 per persoon

Kiest u voor het Queens arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op hoge stoelen (4e rang) in het Big Apple restaurant en heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.
Bestel hier uw tickets

Bronx - € 89,50 per persoon

Kiest u voor het Bronx arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op hoge stoelen (3e rang) in het Big Apple restaurant en heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.


Harlem - € 99,50 per persoon

Een volledige avond, middenin het spektakel? Dat garanderen we met het Harlem arrangement. Dit arrangement biedt u een placering (2e rang) aan een gezellige tafel en een heerlijk Menu De Luxe.
Bestel hier uw tickets

Manhattan - € 139,50 per persoon

Bent u op zoek naar nét dat beetje extra exclusiviteit, dan is het Manhattan arrangement een goede keuze. U heeft de beste zitplaatsen (1e rang) en een speciaal Superieur menu.
Bestel hier uw tickets

Brooklyn (VIP) - € 179,50 per persoon

De ultieme VIP beleving voor u en uw gasten krijgt u met het Brooklyn arrangement. Wij reserveren voor u een speciale parkeerplaats op ons VIP dek en na een VIP ontvangst met champagne wordt u begeleid naar uw eigen private tafel. U geniet van het Superieur menu, gecombineerd met exclusieve wijnen. Binnen het Brooklyn arrangement bieden we:

* VIP parkeren, garderobe en ontvangst
* U wordt verwelkomd door uw eigen gastvrouw
* Champagne bij ontvangst
* Een aperitief in de intieme Pianobar
* Exclusieve wijnen
* VIP zitplaatsen en een eigen tafel
* Dranken buitenlands gedestilleerd, o.a. Bacardi, wodka, whisky.

Royal VIP arrangement € 235,- per persoon

U wordt ontvangen in de foyer door uw eigen gastvrouw die u vervolgens naar uw gereserveerde tafel in de Pianobar brengt. Onder de virtuoze klanken van onze pianist wordt u een glaasje champagne, drankjes en enkele amuses geserveerd. Rond 18.30 uur begeleidt uw gastvrouw u naar uw eersteklas tafel in het Big Apple Restaurant, alwaar u kunt genieten van amuses, een 4 gangen diner bespenkeld met exclusieve wijnen. De gehele avond vanaf 17.45 - 00.00 uur wordt u in de watten gelegd door uw gastvrouw in de Pianobar en in het Big Apple Restaurant. In de Manhattan Club wordt speciaal voor u een tafeltje gereserveerd tijdens de after party en worden de drankjes aan uw tafel geserveerd. Tevens parkeeplaats op ons VIP dek.

Kortom, stijlvol uitgaan in optima forma!