Brooklyn Nights Cast
 

Cast

Op de podia, tussen de tafels in de Big Apple... overal maken de solo-artiesten en de Brooklyn Dancers er een groot feest van.
Vervolgens wordt u uitgenodigd in het Broadway Theater voor de show Melting Pot of Cultures met medewerking van o.a.:

  • Bryan B.
  • Stanley Burleson
  • Annelieke Bouwers, Richy Brown, Sanne de Winter, Loïs Mac Donald
  • Ger Savelkoul
  • Robbert Besselaar
  • Brooklyn Nights begeleidings- en dansorkest
  • Rhythm Nation
  • Brooklyn Dancers 

Tijdens Brooklyn Nights treden meer dan 50 medewerkers voor u op:

Beknopte CV's cast & crew: 

Annelieke Bouwers. Bekend van o.a. de soapserie Onderweg naar Morgen, gastrollen in o.a. Spoorloos verdwenen, Meisjes van Thijs en Het Mysterie van....

Ger Savelkoul is zanger, pianist en dj. Hij begon na een korte loopbaan in het technische bedrijfsleven zijn muzikale carrière vijftien jaar geleden bij Jeans 13 (2003) en Jeans 14 (2004) en speelde daarna in de musicals “Jesus christ superstar” (2005), “The wiz” (2006), “Ciske de rat” (2007 en 2009), “Kruistocht in spijkerbroek” (2008) en “We will rock you” (2010). Sindsdien houdt hij zich voornamelijk bezig met verscheidene (eigen) losse projecten en concepten, zoals coverbands, huiskamerconcerten, dj-werkzaamheden en huwelijksceremonies. Al eerder werkte Ger in 2012, 2013 en 2014 samen met Frank Wentink en Marc Forno bij de dinnershow “21 on air” in Studio 21 in Hilversum. 
(foto: Stefan Segers).

Richy Brown is een zanger met een staat van dienst waar je direct van onder de indruk bent. Hij deed mee aan de eerste editie van X Factor waar hij eindigde als tweede. Met zijn deelname speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, in alle grote muziekzalen en sportpaleizen van Nederland stond, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat.

Bryan B. Fantastische zanger en winnaar van het tv programma "The Winner is ...", waarmee hij destijds de hoogste prijs in Nederland won, namelijk € 1.000.000,-.

Loïs Mac Donald, Zangeres, danseres en dansdocente. In 2016 afgestudeerd bij Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Vanaf haar 4e levensjaar zingt, danst en speelt Loïs piano met veel passie. Dit heeft geresulteerd in deelname aan diverse tv programma's (o.a. het 1e seizoen Voice Kids) en verscheidene zang performances. Daarnaast is Loïs uitvoerend danseres en geeft ze dansles op een balletschool.

Marc Forno. Franse choreograaf en kostuumontwerper.
Bekend o.a van de Dinnershows in Studio 21: Dreams, 21 ON AIR, Novomundo, Dinnershow of the Centuries, Holiday on Ice (Romanza, Bugs Bunny on Ice, Pinocchio, Aladdin, 1001 Nights), getoerd door meer dan 23 landen. Jurylid van de SBS programma’s Sterren dansen op het IJs, So you wanna be a Popstar, K2 zoekt K3 en Dancing Queen.

Suzanne Gilein. Dance Captain & Choreograaf. Afgestudeerd als Bachelor of Dance & Education aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). Daarna o.a. werkzaam geweest als danseres bij De Dinnershow Dreams Live en 21 On Air in studio 21 en als choreograaf/danscoördinator bij de familievoorstelling 'Lang & Gelukkig' van het Ro Theater.

Glenn Hewitt. Kostuumontwerper. Verzorgde kostuums voor talloze theaterproducties. O.a.: Fame, De Fabeltjeskrant, Jungle Book. Belle en het Beest, Olivier B. Bommel en nog veel meer! Voor Joop van den Ende Theaterproducties eveneens meegewerkt aan producties zoals: Chicago, Titanic, 3 Musketiers, Wicked, Beauty and the Beast, en andere. Voor Frank Wentink werkte hij bij Studio 21 In Hilversum. Hij is als docent verbonden aan de Frank Sanders Academie in Amsterdam.

Frank Wentink. Producent. Zette in 1982 zijn eerste stappen in het entertainment vak, samen met John de Mol. John de Mol Wentink Evenementen groeide uit tot een echte evenementen- en showonderneming. In 1989 raakte het concern ook betrokken bij tal van televisieprogramma’s (o.a. Love Letters, Doet ie het of doet ie het niet, Staatsloterijshow, etc.). Vanaf 1992 produceert het bedrijf ook grootschalige dinnershows. Al het harde werken werd in 2007 beloond met een Koninklijke onderscheiding. In datzelfde jaar ontving Frank Wentink ook een oeuvre-award. 

Robbert Besselaar kwam zingend in Amsterdam tot leven. Aanvankelijk serieus bezig met het VWO en een studie aan de VU, ontdekte hij al snel dat zijn werkelijke passie lag in het zingen. Via de Efteling Sprookjesshow, en de musical Sjakie en de chocoladefabriek, belandde hij onder andere in Antwerpen voor Les Misérables. Daarna nam Joop van den Ende hem in zijn stal op met de musicals Oliver!, Dit heeft geresulteerd in verschillende musical rollen a.o. in Titanic, ‘Mondays Musical Mania’ en ‘De Elephant Man’. Daarnaast werkte hij voor Frank Wentink bij Studio 21 in Hilversum en is hij sinds 2018 presentator en klassiek solist bij Brooklyn Nights.