Brooklyn Nights Cast
 

Cast

Op de podia, tussen de tafels in de Big Apple... overal maken de solo-artiesten en de Brooklyn Dancers er een groot feest van.
Vervolgens wordt u uitgenodigd in het Broadway Theater voor de show Melting Pot of Cultures met medewerking van o.a.:

  • Bryan B.
  • Stanley Burleson
  • Annelieke Bouwers, Ivanildo Kembel, Sanne de Winter, Graziella Hunsel
  • Mizai Kobi
  • Brooklyn Nights begeleidings- en dansorkest
  • Rhythm Nation
  • Brooklyn Dancers 

Tijdens Brooklyn Nights treden meer dan 50 medewerkers voor u op:

Beknopte CV's cast & crew:

 

Annelieke Bouwers. Bekend van o.a. de soapserie Onderweg naar Morgen, gastrollen in o.a. Spoorloos verdwenen, Meisjes van Thijs en Het Mysterie van....

Ivanildo Kembel. Bekend van het tweede seizoen van The Voice of Holland (team Marco Borsato). Nam diverse CD's op en schitterde in de Dinnershow 21 on air. Zijn eerste single 'Daddy' is sinds eind mei te downloaden via iTunes. Dit jaar heeft Ivanildo het tot de liveshows geschopt van Deutschland Sucht den Superstar.

Graziella Hunsel. In 2014 werd Graziëlla verrast door haar leerlingen die haar opgaven voor het programma “The Voice of Holland 5”. Graziëlla scoorde hoge ogen met haar Blind Audition nummer “One night only uit de musical “Dream girls”. Albert Verlinde besteedde aandacht aan haar auditie in RTL Boulevard en ook Linda de Mol schreef over haar auditie in de Linda online. In het team van Marco Borsato is Graziëlla is tot Iive 1 gekomen en heeft in een korte periode 3 nieuwe singles op I-tunes uitgebracht door dit Voice avontuur. Marco Borsato, Powered by Angelique radio 6, Ferry Maat, Emile Jaensch, haar achterban en vele lokale nationale, internationale radiostations en DJAZZ TV ondersteunden haar eerste single en clip.

Mizaì Kobi – Doekenact
In de op internationale leest geschoeide shows van Wentink Forno & Partners werken wij met top variété artiesten die op uw party of event ook een solo, de openingsact of zelfs een productintroductie kunnen verzorgen. Mizaï Kobi is regelmatig te zien bij de Dinner Experience Brooklyn Nights met haar elegante en vooral imponerende doekenact. Ook geschikt voor openluchtevenementen. In 2016 was Mizai finaliste tijdens het veelbekeken televisieprogramma ‘Holland’s Got Talent’.

Bryan B. Fantastische zanger en winnaar van het tv programma "The Winner is ...", waarmee hij destijds de hoogste prijs in Nederland won, namelijk € 1.000.000,-

Marc Forno. Franse choreograaf en kostuumontwerper.
Bekend o.a van de Dinnershows in Studio 21: Dreams, 21 ON AIR, Novomundo, Dinnershow of the Centuries, Holiday on Ice (Romanza, Bugs Bunny on Ice, Pinocchio, Aladdin, 1001 Nights), getoerd door meer dan 23 landen. Jurylid van de SBS programma’s Sterren dansen op het IJs, So you wanna be a Popstar, K2 zoekt K3 en Dancing Queen.

Suzanne Gilein. Dance Captain & Choreograaf. Afgestudeerd als Bachelor of Dance & Education aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). Daarna o.a. werkzaam geweest als danseres bij De Dinnershow Dreams Live en 21 On Air in studio 21 en als choreograaf/danscoördinator bij de familievoorstelling 'Lang & Gelukkig' van het Ro Theater.

Glenn Hewitt. Kostuumontwerper. Verzorgde kostuums voor talloze theaterproducties. O.a.: Fame, De Fabeltjeskrant, Jungle Book. Belle en het Beest, Olivier B. Bommel en nog veel meer! Voor Joop van den Ende Theaterproducties eveneens meegewerkt aan producties zoals: Chicago, Titanic, 3 Musketiers, Wicked, Beauty and the Beast, en andere. Voor Frank Wentink werkte hij bij Studio 21 In Hilversum. Hij is als docent verbonden aan de Frank Sanders Academie in Amsterdam.

Frank Wentink. Producent. Zette in 1982 zijn eerste stappen in het entertainment vak, samen met John de Mol. John de Mol Wentink Evenementen groeide uit tot een echte evenementen- en showonderneming. In 1989 raakte het concern ook betrokken bij tal van televisieprogramma’s (o.a. Love Letters, Doet ie het of doet ie het niet, Staatsloterijshow, etc.). Vanaf 1992 produceert het bedrijf ook grootschalige dinnershows. Al het harde werken werd in 2007 beloond met een Koninklijke onderscheiding. In datzelfde jaar ontving Frank Wentink ook een oeuvre-award.