De perfecte avond
 

Programma Brooklyn Nights

Na een ontvangst in de foyer met een aperitief, begint om ca. 18.45 uur de diner-voorstelling in de Big Apple van Studio's Aalsmeer. Geniet tijdens het 4-gangen diner met volop entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op de tafels van de lekkerste wijnen en de show.

De tafels worden aan de hand van de categorieën op de parterre en 1e etage (indien geopend) van achteruit de zaal ingedeeld. Het entertainment vindt regelmatig overal in de zaal tussen de tafels plaats. 

Rond 21.20 uur wordt de avond voortgezet in het Broadway Theater. Na de spetterende show waaraan wordt meegewerkt door de cast van 50 personen, nodigen wij u uit voor de gezellige afterparty in The Manhattan Nightclub en het Downtown Danscafé. Alle muziek en zang wordt live ten gehore gebracht door de musici en solisten uit de show. Rond middernacht wordt onze meest afwisselende dinner experience afgesloten met de "Uitzwaai" Finale in de foyer.

Tijdens de gehele avond wordt er wijn, bier en frisdrank geschonken. Na afloop van de show in het Broadway Theater is er tevens koffie en thee aanwezig. 

Dit all-inclusieve pakket geldt niet voor het 'Theater Only' arrangement.

Een complete avond uit (indicatie)

17.45 uur Ontvangst met aperitief
18.45 uur 4-gangen diner in de Big Apple, Pianobar of Down Town
21.20 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur "Uitzwaai" Finale

Tijden zijn indicatief

Dresscode
De dresscode is feestelijk.