Dinnershow

Bent u op zoek naar een sensationele dinnershow? Brooklyn Nights is de nieuwste dinnershow die u niet mag en kunt missen. Zeer geschikt voor lekker met z’n tweeën, met de hele familie of als bedrijfsuitje.

Dinnershow spektakel

Een dinnershow is meestal een combinatie van zang, dans en een diner. Bij Brooklyn Nights denken wij daar anders over. We doen er nog een schepje boven op met een 6 uur durend spektabel! Vol met entertainment, heerlijk eten en een bijzondere afterparty. Bij Brooklyn Nights is de dinnershow een ware Dinner Experience!

Dinnershow programma

Het begint allemaal met een feestelijk ontvangst vanaf 18.00 uur, compleet met aperitief.
Daarna geniet u van een heerlijk 4-gangen diner. Overgoten met een muzikaal sausje door Stanley Burleson en maar liefst 16 dansers.

Aansluitend ervaart u een Brooklyn Show met LA The Voices en andere top-artiesten. Op het programma staan afwisselend pop, R&B en klassiek. De nummers kunt u wel: van de klassiekers van vroeger (Frank Sinatra en Sammy Davies Junior) tot aan de hits van nu (Gloria Estefan en Alicia Keys).

Het feest gaat door met een showspektakel in het Broadway Theater waar Nederlands grootste theater-LED-schermen zorgen voor een intense showervaring.

De avond is pas afgelopen na de afterparty. Ontmoet hier de optredende artiesten, geniet nog na van een enerverende avond en blijf tot de Grand Final, die plaatsvindt rond middernacht. Een grootse afsluiting van de enige Dinner Experience in Nederland.

Tickets Dinnershow

De Dinnershow biedt ruime keuze aan mogelijkheden. Met het Queens arrangement kunt u al volop van de dinnershow genieten. Met Brooklyn waant u zich een ware VIP in New York. Kijk verder voor meer informatie over de Dinnershow arrangementen .