FAQ

Hieronder een selectie van de meest gestelde vragen.


Vragen over Brooklyn Nights

Wanneer vindt Brooklyn Nights plaats?

 


Speeldata 2019

Zaterdag 23 maart 2019
Zaterdag 6 april 2019
Zaterdag 28 september
Zaterdag 5 oktober
Zaterdag 9 november
Zaterdag 16 november
Zaterdag 23 november
Vrijdag 13 december
Zaterdag 14 december
Vrijdag 20 december
Zaterdag 21 december
Woensdag 25 december (1e Kerstdag)

Voor meer data: kijk op www.eventim.nl

Waar vindt Brooklyn Nights plaats?

We zien u graag in Studio's Aalsmeer, Van Cleefkade 15, 1431 BA  AALSMEER.

Hoe laat begint Brooklyn Nights?

De voorstelling begint om circa 18.45 uur. Wij verwelkomen u vanaf 18.00 uur in de foyer. Met een aperitief en amuses uiteraard!

Heeft u echter een Broadway arrangement, dan bent u welkom vanaf 20.30 uur. Het Broadway Theater opent om 21.15 uur haar deuren. De voorstelling vangt aan om 21.30 uur.

Hoe bestel ik tickets?

Kijk op www.brooklyn-nights.nl of op www.eventim.nl. Telefonisch zijn de tickets te bestellen via 0900-1353 (60 cpm).

Hoeveel kost een ticket voor Brooklyn Nights?

U koopt al een ticket vanaf € 79,75. Daarvoor krijgt u het Queens-arrangement. Inhoud: ontvangst met amuses, 4-gangen diner, Hollands dranken assortiment, theatershow en afterparty! U geniet van het diner in een luxe barstoel aan de sfeervolle bar. In totaal zijn er vijf verschillende arrangementen beschikbaar. Kijk voor de verschillende tickets op www.brooklyn-nights.nl/tickets.

Zijn er VIP arrangementen verkrijgbaar bij Brooklyn Nights?

Jazeker! Met het Brooklyn-arrangement ervaart u de dinner experience all the way! Uiteraard heeft u een eigen tafel. Kosten: € 179,75 per persoon. Meer informatie over het Brooklyn VIP arrangement is te vinden op www.brooklyn-nights.nl/tickets.

Alleen bij het VIP arrangement is tevens een hotelovernachting te boeken. Laat u met de Rolls Royce Phantom brengen naar de studio's vanaf het majestueuze Radisson Blue Palace Hotel Noordwijk.

Meer info: www.brooklyn-nights.nl/tickets/hotelarrangement

Hoe kan ik dieetwensen doorgeven?

Neem alstublieft contact op met Eventim via 0900-1353. Wij verzoeken u vriendelijk dit uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de voorstelling te doen. Helaas is het niet mogelijk om dieetwensen op de avond zelf door te geven.

Zijn er kosten verbonden aan dieetwensen?

Voor bijzondere dieetwensen brengen wij € 7,50 per persoon in rekening. Dit geldt niet voor een vegetarisch dieet.

Ik ben zwanger. Kan ik alles van het menu eten?

U bent zwanger. Allereerst van harte gefeliciteerd! U kunt de informatie doorgeven aan Eventim op 0900-1353. De kok zal op de hoogte worden gesteld. Vriendelijk verzoek: doe dit uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de voorstelling.

Is er een dresscode?

De dresscode is feestelijk.

Mag ik fotograferen tijdens de show?

Niet-professionele camera's zijn toegestaan. Fotograferen tijdens de voorstelling van Brooklyn Nights mag uitsluitend ZONDER flits.

Waar kan ik roken tijdens Brooklyn Nights?

In de Mainstreet is een rokersruimte aanwezig. In de overige ruimten is roken niet toegestaan. Uiteraard kunt u ook buiten roken.

Kunnen er ook andere gasten aan tafel worden geplaatst?

Bij de placering zorgen wij voor de best mogelijke indeling van de tafels. We houden zoveel mogelijk rekening met groepen. Als uw gezelschap niet een volledige tafel vult, kan het zijn dat u met andere gasten aan tafel zit (net als in New York.) Er zijn naast onze luxe barstoel-opstellingen ook tafels van 2, 4 en 10 personen. Wilt u specifiek een tafel voor 2 of 4? Maakt u dan gebruik het Brooklyn VIP-arrangement. Alleen bij het Brooklyn VIP-arrangement heeft u een eigen tafel.

Iemand even letterlijk in de spotlights zetten, kan dat?

Heeft u een speciale gelegenheid of wilt u een speciaal moment? Het is mogelijk om iemand in de spotlights te zetten en een mooie bos bloemen te (laten) overhandigen. Meerprijs: € 35,- per persoon.

Is er een speciale ontvangst mogelijk voor groepen?

Tegen een meerprijs van € 25,- krijgt u een aparte stijlvolle voorontvangst in een eigen ruimte alwaar hapjes en drankjes aanwezig zijn. Een gastvrouw begeleidt het geheel. Deze service is mogelijk bij groepen van 20 personen en meer.

Vraag voor meer informatie aan onze collega's van Eventim.

Is de voorstelling ook geschikt voor kinderen?

De voorstelling is geschikt voor jong en oud. Wij geven als indicatie 8 jaar aangezien de Dinner Experience tot 00.00 uur duurt. Tijdens de Dinner Experience mag niet worden rondgelopen.

Ik heb een lichamelijke beperking, kan ik dan toch naar Brooklyn Nights?

Ja, de locatie is toegankelijk voor lichamelijk beperkten. Voor rolstoelen hebben wij verschillende plaatsen in het theater. Wij verzoeken u bij de reservering aan te geven dat u met een rolstoel komt. Wij houden hier met placeren rekening mee.

Let wel, onze Queens en Harlem arrangementen zijn niet toegankelijk voor een rolstoel of personen met krukken daar deze arrangementen op de 1e verdieping zijn en wij helaas niet beschikken over een lift.

Is er een invalidenparkeerplaats?

Gebruikt u de daarvoor bestemde parkeerplaatsen nabij de entree.

Is er een kindermenu?

Er is een kindermenu. Vriendelijk verzoek: geef uiterlijk 5 dagen van te voren door of u hier gebruik van wilt maken. Het kindermenu is te vinden op de website www.brooklyn-nights.nl/kindermenu

Waarom krijgt iemand soms een upgrade?

Soms wil de Floormanager een placering upgraden, zodat de zaalindeling voor iedereen beter voelt. Aan zo'n upgrade zijn uiteraard geen extra kosten verbonden. Van de andere kant kunnen er ook geen rechten aan worden ontleend bij een volgend bezoek.