Arrangementen

Beleef Brooklyn Nights op de manier die past bij u en uw gezelschap. U kunt een keuze maken uit één van de arrangementen die allen een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat onderstaande elementen, mits anders aangegeven:

* Aperitief in Main Street of aparte ruimte met champagne (VIP)
* 4 gangen diner in het Big Apple restaurant, Pianobar of
  Down Town Restaurant
* Dranken nationaal assortiment (m.u.v. VIP en Royal VIP)
  (all-inclusive, tijdens de theatershow mogen er geen drankjes
  worden geserveerd)
* Broadway Theaterspektakel
* Afterparty met Uitzwaai Finale


Queens arrangement € 89,90 p.p.
(€ 85,- + € 4,90 servicekosten) Maximaal 20 personen

Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan comfortabele hoge en lage tafels die staan opgesteld achter in het Big Apple restaurant, met uitzicht op het zogenaamde 2e podium. Zowel rondom het 1e (VIPS en Manhattan) als het 2e podium, vindt tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.


Harlem arrangement € 109,90 p.p.
(€ 105,- + € 4,905 servicekosten)

Rondom, links en rechts van het zogenaamde 2e podium achter in het Big Apple restaurant hebben wij een aantal riante hoge en lage tafels opgesteld. Zowel op het 1e als het 2e podium vindt ook tussen de tafels tijdens het diner volop entertainment plaats. Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.
Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.


Down Town arrangement € 129,90 p.p.
(€ 125,- + € 4,90 servicekosten)

Het Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment met andere gasten aan tafel gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party. Mocht u met 8 tot 12 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de parterre van het Big Apple restaurant.


Manhattan arrangement € 149,90 p.p.
(€ 145,- + € 4,90 servicekosten) 

De Manhattan gasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.


Manhattan arrangement / Piano Bar Restaurant
Prijs € 169,90 p.p. (€ 165,- + € 4,90 servicekosten)

Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers. Tijdens het diner wordt u regelmatig verrast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip. Net als op de meeste cruiseschepen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel. Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant.

 

Brooklyn VIP arrangement € 179,90 p.p.
(€ 175,- + € 4,90 servicekosten)

Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, waar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd. Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen, softdrinks en drankjes uit het Buitenlands assortiment. Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand.
Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij. Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale. Uw inrijkaart wisselen wij bij binnenkomst in voor een uitrijkaart, al uw gasten kunnen dus kostenloos parkeren.


Royal VIP arrangement € 239,90 p.p.
(€ 235,- + € 4,90 servicekosten)

Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Buitenlands gedistilleerd. Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd.
Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau. Uw inrijkaart wisselen wij bij binnenkomst in voor een uitrijkaart, al uw gasten kunnen dus kostenloos parkeren.

 

Theater only € 35 p.p.
(€ 30,10,- + € 4,90 servicekosten)

Met het Theater Only arrangement geniet u van het spectaculaire theater gedeelte van de show en de afterparty met de artiesten. Dranken nationaal assortiment inclusief! Aanvang 21:00. Start show 21:30.


Dresscode: Feestelijk

Advies dames: Cocktail of pantalon
Advies heren: Colbert of kostuum