Kerst 2019

Kerstarrangementen 25 december 2019 

             The most wonderful time of the year!

Vrijwel nergens in Nederland kunt u zo’n afwisselende en grootse 1e Kerstdag ervaren als tijdens de Brooklyn Nights Kerstspecials op 25 in Studio’s Aalsmeer. Teneinde ervoor zorg te dragen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van het diner en bijzonder entertainment, hebben wij dit jaar onze beschikbare dinerplaatsen verdeeld over verschillende restaurants. In alle restaurants zingen en dansen de solisten en danseressen/dansers tussen de tafels. Uiteraard staat er behalve soul, pop en klassiek met een knipoog ook voldoende Kerstrepertoire op het programma.

Na het voortreffelijke diner “besprenkeld” met heerlijke wijnen, nodigen wij u uit naar het Broadway Theater te gaan. In het theater kunt u genieten van de Melting Pot of Cultures show waaraan o.a. wordt medegewerkt door: Stanley Burleson, Bryan B., een uit 24 personen bestaand showballet, grote begeleidingsband, percussiegroep en een vijftal veelzijdige zangeressen en zangers. 50 personen op het zeer geavanceerde toneel met 220 m2 aan ledschermen zorgen voor een onvergetelijke apotheose. Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanner u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show. Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

Programma overzicht (tijden zijn indicatief):

17.45 – 18.30 uur Aperitief
18.30 – 21.15 uur 4 gangen diner in het Big Apple Restaurant,
                             Down Town Restaurant, Pianobar Restaurant.
21.30 – 22.55 uur Broadway Theater Melting pot of Cultures Show
                             (50 medewerkers)
23.00 – 23.45 uur After party
23.50 – 00.05 uur Uitzwaai finale

 

Arrangementen (prijzen nog onde voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden):

Queens arrangement
Prijs € 119,75 p.p. (€ 115,- + € 4,75 servicekosten)

Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan tafels die staan opgesteld op een klein bordes op de 1e etage (helaas is er geen lift aanwezig). Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels. Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.


Harlem arrangement
Prijs € 139,75 p.p. (€ 135,- + € 4,75 servicekosten)

Op de 1e etage (helaas is er geen lift aanwezig) in ons Big Apple restaurant hebben wij een aantal lange, ronde en kleine tafels aan de balustrade van de Brooklyn Bridge opgesteld. Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels. Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.


Down Town arrangement
Prijs € 159,75 p.p. (€ 155,- + € 4,75 servicekosten)

Inclusief aperitief, 4-gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party, tevens koffie na de show. Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u net als in de andere locaties kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn dan wordt u aan een privé tafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 of 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het theater en de afwisselende after party. Wanneer er te weinig gasten dit arrangement hebben geboekt gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant.


Manhattan arrangement

Prijs € 179,75 (€ 175,- + € 4,75 servicekosten)

De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment). Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel.

 

Manhattan / Piano Bar Restaurant
Prijs € 189,75 p.p. (€ 185,- + € 4,75)

Inclusief 4 gangen menu, aperitief, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party, tevens koffie na de show. Wanneer u voor dit arrangement kiest, verblijft u tijdens het diner in de prachtige zeer luxe ambiance van het Piano Restaurant met aan de vleugel een van onze entertainers. Tijdens het diner wordt u regelmatig verrast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip. Net als op de meeste cruiseschepen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent, dan krijgt u een aparte tafel. Mocht u echter met minder personen zijn en toch de voorkeur geven aan optimale privacy, dan adviseren wij u te kiezen voor een VIP-arrangement in ons Big Apple Restaurant. Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het theater en de afwisselende after party. Wanneer er te weinig gasten dit arrangement hebben geboekt gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant.

 

Brooklyn VIP arrangement
Prijs € 214,75 (€ 210,- + € 4,75 servicekosten)

Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd. Een van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd, ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks. Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand. Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij. Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale.


Royal VIP arrangement
Prijs € 259,75 p.p. (€ 255,- + € 4,75 servicekosten)

Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het VIP-dek, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne, enkele amuses en overige drankjes. Uw private attendant begeleid u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan uw wordt geserveerd. Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau.

 

Kledingadvies 1e Kerstdag:

Dames: Gala of cocktail
Heren: Black Tie of kostuum