Flexible is beautiful
 

Maatwerk

Om uw avond uit helemaal compleet te maken biedt Brooklyn Nights extra mogelijkheden die u kunt toevoegen aan uw arrangement:

Voorontvangst

Telt uw groep 20 personen of meer? Dan is een voorontvangst een stijlvol idee. U wordt door een toegewijde gastvrouw naar een eigen ruimte geleid alwaar naast dranken en hapjes ook een microfoon en geluidsinstallatie aanwezig zijn. De gastvrouw begeleidt u vervolgens naar de Big Apple voor het diner chantant.
Voor naar de voorwaarden en prijzen bij Eventim.

 

Spotlight

Verdient een van uw gasten het om in de spotlight gezet te worden? De solo-artiesten van Brooklyn Nights bieden haar of hem een fraaie bos bloemen aan tijdens het optreden in de Big Apple.
Meerprijs: vanaf € 35,- p.p..

 

Champagne Arrangement

Verras uw gasten met een heerlijk glaasje champagne als apperatief aan tafel in de Big Apple. Het arrangement kan enkel per tafel worden geboekt.
Meerprijs: op aanvraag. 

 

Gepersonaliseerde Friandises

Maak indruk op uw relaties met gepersonaliseerde bonbons. Brooklyn Nights werkt samen met een erkende chocolaterie. De overheerlijk gevulde friandises worden voorzien van een haarscherpe bedrukking van o.a. uw bedrijfslogo.
Meerprijs: op aanvraag.

 

Offerte op maat
Meer informatie of een offerte op maat voor meer dan 10 personen? Onze klantenservice helpt u graag verder. Stuurt u een mail naar info@studiosaalsmeer.nl en vermeld daarin: uw naam, datum en plaats event, aantal kaarten, budget pp., naam contactpersoon en telefoonnummer voor eventuele vragen.
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0297 - 753 607.