Zakelijke arrangementen
 

Brooklyn Nights: úw visitekaartje

Hoe verrast u uw klanten, hoe trakteert u uw medewerkers, hoe sluit u een project passend af, hoe viert u een jubileum?
Juist; met Brooklyn Nights.

Brooklyn Nights is een veelzijdige show die geheel op uw wensen afgestemd kan worden. Heeft u er wel eens aan gedacht om de show te koppelen aan productpresentaties, kwartaalmeetings of bedrijfspresentaties?
Klik hier voor de zakelijke brochure.

Aangepast programma

Ook is Brooklyn Nights bij uitstek geschikt voor eindejaarsfeesten, incentives, relatie-evenementen en personeelsfeesten. De mogelijkheden zijn eindeloos. De unieke mogelijkheden van Studio’s Aalsmeer maken dat Brooklyn Nights geheel kan worden aangepast aan uw eigen programma, wensen en doelstelling. Bedenk u eens hoe het effect zou zijn als onze unieke LED schermen worden ingezet bij uw presentatie? In combinatie met onze artiesten en danseressen wordt de presentatie een unieke ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Services

Een extra stijlvolle voorontvangst, een exclusief wijnarrangement, iemand in het zonnetje zetten, extra aandacht voor uw product of dienst; het kan allemaal. Wilt u, naast een onvergetelijke beleving, de hele avond in de watten worden gelegd? Dat doen we graag. Via onze speciale service kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor:

  • Voorontvangst in de intieme pianobar;
  • Spotlight moment inclusief bloemen;
  • VIP vervoer; 
  • Shuttle service van en naar Schiphol; 
  • Persoonlijke fotograaf voor het vastleggen van uw onvergetelijke avond; 
  • Nederlands grootste LED-wall die gepersonaliseerd voor uw bedrijf ingezet kan worden; 
  • Gepersonaliseerde goodiebags voor uw gasten, relaties of collega’s;
  • Kinderopvang.

Modulaire opbouw

De gehele show zien als een VIP, instromen in het theatergedeelte van de show, of na het diner andere plannen? Dat is geen enkel probleem. Brooklyn Nights is modulair opgebouwd, zodat er altijd een passend aanbod is voor uw ideale avond uit, gelegenheid en doelgroep. Wilt u de gehele show beleven en aanbieden aan uw gasten, dan kunt u kiezen uit vier arrangementen*, zodat u ook daarin de keuze kunt maken die bij u past.

*):Voor meer informatie over de verschillende arrangementen kunt u kijken bij ‘Arrangementen’.

Graag verzorgen wij voor u een passend aanbod. Neem hiervoor contact met ons op via:
E: info@studiosaalsmeer.nl
T: 0297 - 753 607